Vilken lättnad …

Så skönt att slippa ha klockan på ringning, men det är lätt att mista sig på tiden nu på morgonen. Där är mörkt längre och solen kommer upp över berget senare, så det märks att det snart är höst här och att det blir ljusare tider i norden.

 

Eftersom det var för varmt på balkongen så blev det en stund framför datorn med morgonteet innan det var dags för duschen och min andra omgång massage på det nya stället. Jag tänkte börja bearbeta bilderna från igår, men hittade inte kameran, så jag lade patiens istället tills det var dags att gå ner.

 

Det var en annan dam som skulle knåda mig idag, och hon gjorde helt annorlunda. Man kan tydligen utföra Swedish massage hur som helst. I vilket fall så var det skönt, men ryggen fick inte mycket tid, halva tiden lades på mina fötter och ben. Också skönt, men nästa gång har jag beställt bara nacke och rygg, så får vi se vad det blir.

 

Den förra damen sa att man måste vila en stund så att blodtrycket blir normalt igen och det kan jag tro, för det tar en stund innan jag fungerar ordentligt igen. Det fick bli ett glas iste på balkongen innan jag började leta efter kameran. Jag letade överallt, den fanns inte. Jag letade om igen, men den var borta. Hann tänka en hel del och blev övertygad om att jag antagligen glömt den på bordet igår, så jag ringde dit, men inget svar. Det var inte mycket jag kunde göra just då, så det fick bli några måsten på datorn.

 

Några timmar senare fick jag tag i värdparet, men de hade inte sett en kamera. Då kändes det inte kul, men ett sista litet hopp var att den ramlat ur i bilen. Så jag ringde vår ”chaufför” och hon gick ner i bilen för att titta efter. Jag var ganska övertygad om att kameran var borta, men den låg där – vilken lättnad. Det var ju inte bara kameran, den är viktigt nog – men också alla bilderna för webbsidan.

 

Har suttit och chattat med barnbarnet i USA, så nu blir det sängen, bilderna får komma i morgon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *