Ingen tekniker precis …

Det var regm i luften imorse. Det har vi nu blivit lovade så länge så det kändes bra att det äntligen kom. Det betydde också att man kunde slappa lite extra – om det nu går … Det regnade inte mer än att maken satte sej ute en stund och läste tidningen innan han åkte iväg o handlade lite bortglömt. När han kom åter var det ordentligt med regn och han var fullständigt indränkt innan han kom över sjön.

Själv har jag ägnat dagen åt nya försök att utrota mördarsniglar och att koppla in dvd-spelaren, samma klena resultat som igår. Det går bara inte att koppla ihop dvdspelaren med dekodern och få in TV-kanalerna, vet inte hur många försök jag gjort och följt olika instruktionsböcker. Den för dekodern, den för dvd:n och den för TV:n + ytterligare en dekoder, nyinköpt, som det inte heller fungerade med … Alla har olika kopplingsschema, men vi kan i alla fall se på TV, bortsett från kanal 4 som började krångla efter sista inkopplingen, men jag orkar inte ta tag i det, och vi kan se på dvd, men vi kan inte spela in eller titta via dvd:n … Nog om detta tills på måndag, då måste jag försöka få hjälp utifrån. Imorgon kommer jag inte ens att titta åt apparaterna och sladdarna.

Så det har inte varit någon speciellt givande dag, men ekorren kom och hälsade på – han ville väl muntra upp mej lite …

img_0733.jpg

En kort visit …

En reaktion på ”Ingen tekniker precis …”

  1. Äsch då – borde fixat tidigare så jag kunnat hjälpa till. Att det ska vara så komplicerat! ;-( Hoppas det går att hitta bra hjälp på måndag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *